Zemité tóny a zeleň. Nejen to hraje v moderních kuchyních prim

kuchyne-2

Renovovat svou kuchyni není jen tak. Člověka by předtím, než se do toho pustí ani nenapadlo, kolik má vlastně možností a co všechno si do svého interiéru může zakomponovat. Pokud patříte k jedincům, kteří se také rozhodli přistoupit k časově náročné rekonstrukci, prozradíme vám alespoň to, co v moderních kuchyních dnes hraje prim. Ať se svým kuchyňským koutem můžete chlubit široko, daleko.

Granitové dřezy se dostávají do popředí

V posledních letech se pozornost upíná na granitové dřezy, které do značné míry požadují klasické nerezové alternativy. I když jsou krapet dražší, svým vzhledem dokážou zaujmout na první pohled a perfektně doplňují zemité tóny pracovní desky, jež jsou taktéž dnes stylové a jež do moderních kuchyní nepopíratelně patří.

Tento typ kuchyňských dřezů se pyšní celou spoustou benefitů. Předně mluvíme o vysoké odolnosti, kterou při působení v kuchyni oceníte při nejedné činnosti.

Zemité tóny, na scénu

Jak již bylo zmíněno, zemité tóny jsou taktéž tím, co bychom našli na seznamu aktuálních módních trendů v kuchyních. I proto se nejen kuchyňská deska, ale také skříňky pořizují v barvách modré, zelené, tmavě zelené nebo hnědé či šedé. Nejčastěji se dokonce dva ze zmíněných odstínů kombinují, což vede k naprosto stylové kuchyni, kterou nejeden člověk z okolí závidí.

Zemité odstíny se nádherně kombinují s kovovými prvky, jako jsou v případě kuchyní nábytkové úchytky. Vytváří naprosto dokonalou, harmonickou souhru, kterou budete prakticky denně obdivovat.

Zeleň patří i do kuchyně

A nesmíme zapomenout na zeleň, která každé jednotlivé místnosti v domě přináší příjemnou a útulnou atmosféru. A u kuchyně to platí také. Sice se odpoutejte od vize mít v kuchyni monsteru s monstrózními listy a zaměřte se spíše na výběr bylinek, s nimiž budete v kuchyňském koutu disponovat více.