Pracovní deska, jídelní a konferenční stůl na míru

jidelnistul

Nábytek na míru budí v posledních měsících velký zájem. A důvod je prostý - velkoobchody vyrábějící nábytek ve velkém zvyšují své ceny, ovšem jejich kvalita pokulhává stejně jako dříve. Zatímco jednotlivé kusy nábytku vyrobené na míru si svou vysokou kvalitu drží a nyní se stávají i daleko výhodnější a atraktivnější záležitostí. Tak proč tuto cestu nezvolit?

Nábytek, který bude přesně podle vašeho gusta

Zařizujete své nové bydlení nebo jste se rozhodli pustit se do náročné rekonstrukce celého příbytku? Možná zvažujete investici do zbrusu nových komponentů, jež společně vytvoří naprosto jedinečnou a po designové stránce dokonalou domácnost. Těmito prvky mohou být kusy nábytku vytvoření na míru, které budou přesně podle vašeho gusta.

Stačí si zvolit plošný materiál a informovat se o ceně nářezu, poté předáte rozměry a necháte se překvapit tím, co se nakonec doručí. Přesně takto si lze pořídit jak pracovní desku do kuchyňského koutu, tak konferenční nebo jídelní stůl, jež budou vyrobeny z jedné a tentýž desky (čili k sobě budou naprosto sedět).

Luxus, který si můžete dovolit

Dříve byl nábytek na míru považován za luxus, který si mohl dovolit jen málokdo. Jak ale bylo zmíněno, ceny jednotlivých bytových prvků šly nahoru, a to i ve velkoobchodech, které ještě donedávna byly z jistého pohledu výhodnější. Nyní se karty obrací a stoly či pracovní desky lze mít na míru za skvělé ceny. Už to není záležitost jen vyšších společenských tříd. Tuto formu jistého luxusu můžete mít k dispozici i vy doma.

Vyberte si plošný materiál, který dokonale zapadá do vašeho interiéru. V případě touhy po novém jídelním nebo konferenčním stolu si vyberte i stolové nohy. Po spojení vznikne jedinečný prvek, který jen tak nikdo nemá.