Povrchové struktury EGGER

Silný účinek díky dokonalému sladění dekoru a struktury. Pracovní desky v jedinečných povrchových strukturách.

ST2-smoothtouch-pearl

ST2 Smoothtouch Pearl

Jemně perličková struktura se střední úrovní lesku. Tento povrch je robustní, velmi odolný a nejvhodnější pro uni a perleťové barvy.
 ST0-smoothtouch-matt

ST9 Smoothtouch Matt

Dodává uni barvám a reprodukcím dřevin velmi přirozený vzhled a jde s trendem matných povrchů. Tato struktura podporuje trend matných povrchů. 
 ST10-deepskin-rough

ST10 Deepskin Rough

Vysoce autentická a realistická struktura pro reprodukce masivního dřeva a materiálu. 
 ST12-omnipore-matt

ST12 Omnipore Matt

Jedná se o dřevní pór s nepravidelnými póry v různé hloubce, což dává této povrchové struktuře jeho přirozený vzhled. Díky jemnosti podkladu vzniká sametový a na dotek příjemný povrch. 
 ST15-smoothtouch-velvet

ST15 Smoothtouch Velvet

Hladká, plochá povrchová úprava s nízkou úrovní lesku a nízkými nároky na údržbu. Použitelná pro řadu dřevodekorů a reprodukcí materiálů.
   
 ST16-mineral-plaster

ST16 Mineral Plaster

Tento povrch má vzhled omítky nebo úpravy špachtlí, a obsahuje jak hluboké a surové, tak i hladké a lesklé prvky. Na reprodukci betonu, kovu a kamene je stěží rozeznatelný od skutečných materiálů. Uni barvám propůjčuje materiální charakter. U některých dekorů, např. u jílovce vytváří synchronizovaný efekt. 
 ST22-deepskin-linear

ST22 Deepskin Linear

Hluboce kartáčovaný povrch s matně-lesklou lineární kresbou, což vytváří realistický povrch pro barvy lineárních dekorů se strukturou dřeva, kterým přidává více přirozenosti a hloubky. 
 ST28-feelwood-nature

ST28 Feelwood Nature

Tato struktura je charakteristická svým autentickým vzhledem. Suky a plaňkování imitující vzhled masivního dřeva navozují přírodní atmosféru.
 ST36-feelwood-brushed

ST36 Feelwood Brushed

Pro tento povrch je typický hluboce kartáčovaný, avšak přesto velmi přirozený, matný charakter, který propůjčuje mnoha různýmreprodukcím dřevin dokonale autentický vzhled.
 ST37-feelwood-rift

ST37 Feelwood Rift

Synchronizovaný povrch ST37 Feelwood Rift působí autenticky jako povrch masivního dřeva na dekorové sérii Dubu Halifax s výraznou a na dotek citelnou prasklinou. 
 ST76-mineral-rough-matt

ST76 Mineral Rough Matt

V oblasti pracovních desek roste poptávka po reprodukcích kamene v matném povrchu. Struktura ST76 Mineral Rough Matt připomíná jemně kartáčovaný mramorovaný povrch přírodního kamene. Lze ji použít na mnoha reprodukcích kamene, včetně břidlice a mramoru. 
 ST82-mineral-granite

ST82 Mineral Granite

V kombinaci s kamennými a žulovými dekory se vytvoří pocit přírodního kamene s výraznou hloubkou. Tento povrch je navíc velmi odolný.
 ST87-mineral-ceramic

ST87 Mineral Ceramic

Pro tuto strukturu je typický efekt výrazného střídáni matných a lesklých plošek, imitující vzhled keramických dlaždic. 
 ST89-mineral-rock

ST89 Mineral Rock

Povrchová struktura imitující zašlý granit je ideální pro uni barvy.