Jak vyřešit elektrické zásuvky v kuchyni

Na trhu existuje mnoho řešení elektrozásuvek pro kuchyň, kancelář nebo kamkoliv do interiéru. Liší se cenou, designem, výbavou nebo způsobem použití. Jako jedny z nejkompaktnějších a uživatelsky nejpřívětivějších se nejen v branži nábytkové výroby, ale také v elektroprůmyslu, považují elektrozásuvky od německého výrobce Bachmann. Firma s rodinou tradicí o sobě dala vědět v roce 1947, ve Stuttgartu tehdy začla s vývojem a s jasnou vizí ovlivnit tehdejší elektroinženýrský trh. Dnes jako celosvětově působící firma se snaží vyvíjet jen ty nejlepší produkty s ohledem na kvalitu, funkčnost a design, s cílem "uspokojit zákazníka".

Jako první si malinko představíme výsuvnou zásuvkovou věž ELEVATOR.

Zásuvková věž Elevator Home od výrobce Bachmann je jako stvořená pro kuchyň,pracovní stůl v kanceláři nebo jakékoliv řešení elektro rozvodů skrytých v nábytku. Díky skvělému designu lze snadno integrovat do pracovní desky kuchyňské linky či kancelářských stolů, kde každý očekává nerušivý design a kvalitní zpracování, které nepůsobí laciným dojmem. Tolik oblíbené kombinace dřevěných materiálu a nerezi jsou jako stvořené pro integraci zásuvky ELEVATOR, která navíc mimořádně ladí i se spotřebiči v odstínu nerez. 

 vysuvna-elektro-zasuvka-bachmann-elevator-home-detail_1

Vybavení

Zásuvka je rozdělena do dvou segmentů - HOME a OFFICE, dle doporučeného způsobu použití, navzájem se však nevylučují a jde především o potřeby uživatele. V e-shopu HARV.CZ máme v nabídce variantu HOME -  2 x 230 V nebo HOME - 1 x 230 V + 2 x USB nabíječka v barvě nerez, varianty OFFICE, které lze objednat v kombinace k 1 x 230 V + RJ 45 + HDMI nebo USB nabíječka.

Intalace

Instalace je neuvěřitelně jednoduchá! Do standardního otvoru 80 mm vložíte zásuvkovou jednotku a ke spodní části stolu připevníte pojišťovacím kroužkem, pokud máte problém s otvorem, lze u nás zapůjčit děrovka o průměru 79 mm, která je přímo určena pro zhotovení otvoru k zabudování elektrozásuvky ELEVATOR. 

Produkt je vybaven dostatečně dlouhým kabelem v délce 2 metrů a koncovkou. Varianty HDMI a RJ 45 slouží jak průchodky. To znamená, že bez nutnosti zásahu do kabeláže je možné uvést do provozu zdroj dat nebo přísun elektrické energie.

vysuvna-elektro-zasuvka-bachmann-elevator-home 

Hlavní výhody, +/-

  • jednoduchá a rychlá instalace
  • vhodné pro dodatečnou montáž
  • malý otvor o průměru pouze 80 mm
  • moderní vzhled nerezové oceli 
  • pro pracovní desky tl. 16 až 60 mm
  • 2x 230V nebo 1x 230V + USB - HOME, 1 x 230V + RJ 45, USB, HDMI - OFFICE
  • opatřeno dětskou pojistkou
  • součástí balení je napájecí kabel 2 m s dutinkami a samostatně přiložená kabelová vidlice k přišroubování

 

 

Instruktážní video