Jaké existují úchytky do kuchyně? Které jsou hitem posledních měsíců?

acri 3

Přemýšlíte o změně úchytek u vaší kuchyňské linky? Nebo vás čeká výměna nábytku v celé místnosti a hledáte inspiraci, jak celkově nábytek pojmout? Pojďte se podívat na to, jaké úchytky existují.

Moderní prostor a profilové úchytky

Moderní kuchyňské úchytky, které momentálně nejvíce letí, jsou profilové úchytky. Jsou decentním a praktickým řešením. Skvěle se udržují a je s nimi možno otevřít i hluboký a těžký šuplík. Jejich výhodou je, že se dnes vyrábějí v několika barevných provedeních. Je tak zcela na vás, zda je necháte vyniknout, nebo zda se naopak v celkovém interiéru ztratí.

Retro a rustikální styl a patinou

Plánujete nadčasovou rustikální nebo retro kuchyňskou linku? Pro tyto prostory se výtečně hodí kovové úchytky s patinou. I zde si můžete vybírat z celé řady barev. Od populární starostříbrné, přes zlatou, staročernou, až po mosaznou barvu. Také se těšíte, až se tyto krásky vyskytnou ve vašem prostoru?

Porcelán jako luxusní prvek

Přejete si pro svou kuchyň něco skutečně extra? Zvolte porcelánové úchytky. Precizní řemeslná práce se bude skvěle vyjímat v celé řadě stylových kuchyňských realizací. Je libo klasický čistý porcelán v jedné barvě, malované detaily, nebo například popraskaný motiv? I porcelán nabízí celou řadu možností, jak si tento materiál skutečně užít.

Dřevo se stává trendem

V posledních měsících narůstá realizací kuchyňských řešení, ve kterých jsou použity dřevěné úchytky. Jejich stylová čistota, vůně a jedinečný vzhled každého kousku je předurčují k velké budoucnosti! Dřevěné úchytky se instalují jak do minimalistických a hypermoderních prostorů, tak do kuchyní ve stylu rustiky a s nádechem starých časů.

Designová trefa: kůže

To nejlepší si necháváme na konec. Tento trend si oblíbili klienti, kteří dbají na vysokou přidanou hodnotu celého prostoru. Lidé, kterým je styl vlastní. V poslední době se spolu s dřevem staly hitem také kožené úchytky. Myslíte si, že by to bylo to pravé i pro váš prostor?

Jaké úchytky zaujaly vás?