Kuchyňský prostor v jedné barvě. Poznejte krásu čistoty

kitchen-g25b023ff3_1280

Trendem pro letošní rok není v bytovém designu jen používání přírodních materiálů, ale také stylový purismus. Právě kuchyňské linky v jedné barvě jsou nyní synonymem pro dokonalou čistotu prostoru. Skvěle se udržují a dokonale zabydlí váš prostor.

Bílá kuchyň – jako ze snu

Zejména styl provence, ale také boho styl, styl anglického venkova, nebo styl domů z amerického snu spojuje jedno – každý z těchto stylů nabízí alespoň jedno řešení, ve kterém se používá pouze bílá barva. Bílé pracovní desky jsou doplněny stejně barevným dřezem. Stojánkové baterie v bílé barvě se starají o dokonalost a barevný purismus. Nic nenarušuje celkový dojem. Bílé nádobí, skříňky i rychlovarná konvice přidávají celku na prostornosti a světelnosti. Celá místnost se prozáří. Zde se vám bude bydlet opravdu jedna báseň.

Krémová radost

Zdá se vám bílá příliš? Nevadí. Můžete se pustit do sestavení vaší vlastní krémové kuchyně. I tento kuchyňský skvost neubere místnosti na světle, navíc bude výsledek příjemný na pohled. Nebojte se vybrat profilovaná kuchyňská dvířka, celek bude působit romanticky a jedinečně. Krémové barvy evokují pocit domova a pohody. Možná i vám se bude takto zvolená kuchyň líbit.

Šedá je dobrá

Trendy odstín kuchyní poslední doby – šedou barvu – můžete i vy dotáhnout k dokonalosti. Právě šedá hypermoderní kuchyňská linka se bude vyjímat všude tam, kde milují modernu. Do šedé barvy snadno doladíte také digestoř, lednici, kávovar, nebo třeba dřez. Vše bude uniformní a připravené k použití. Šedá kuchyň udělá radost v prostorné i panelákové místnosti.

Přejete si ještě jeden odstín, který jsme dosud nezmínili? Jelikož se stále více skloňuje udržitelnost, i vy se můžete vydat tímto směrem. Vaše kuchyň může být vyrobena ze zcela přírodního materiálu – dřeva. Kuchyňská linka v jednotném stylu a barvě vás zahřeje na duši při každém použití.