Jakou barvu pracovní desky do moderní kuchyně vybrat?

JOB25014BilderzuschnitteLPCaseStudies1450x970px30

Kuchyňský prostor by měl být moderním a praktickým místem, který bude plně odpovídat potřebám uživatelů kuchyně. Víte, jaké barevné odstíny se nejčastěji používají pro kuchyňské desky, a jaké mají výhody?

Pracovní deska je důležitá

Při výběru barevného ladění kuchyně máme tolik možností, že je někdy složité se v tom vyznat. Přitom i pracovní desky jsou důležitou součástí každého pracovního prostoru – právě na tomto prvku záleží nejvíce. Hlídejte si proto kvalitu i kvalitního certifikovaného výrobce, který se postará o dlouhou životnost tohoto komponentu. Do kvalitní pracovní desky se budou dobře vkládat i kuchyňské dřezy různých rozměrů. Jaké barvy vlastně v současné době nejvíce letí?

Bílá jako symbol čistoty

Přejete si, aby vaše kuchyňská linka evokovala čistotu a pocit prostorné místnosti? Pracovní desky i zástěny v bílé barvě jsou stálým hitem, který se neokouká ani po letech. Právě bílá pracovní deska zaručuje, že váš kuchyňský prostor nikdy nevyjde z módy. Jedná se o nadčasovou barvu, kterou je velmi snadné udržovat. Stačí vám kuchyňská houbička, se kterou pravidelně setřete pracovní plochu, a je uklizeno. Keramické dřezy ve stejné barvě, stejně jako dřezové baterie, seženete velmi snadno.

Šedá nabízí zklidnění

Zatímco předchozí dekáda byla typická svým diktátem černé, nové desetiletí přináší šedou barvu jako příjemný kompromis. Šedá se hodí do všech moderních kuchyní, ponechá ale dostatek světla v místnosti a lépe se udržuje, než černá pracovní deska a kuchyň. Přejete si příjemný prostor, který vám nabídne zklidnění v turbulentní době? Tato barva je určena přímo pro vás.

Dekor dřeva pro teplo domova

Milujete minimalismus? Nebo se u vás doma pomalu zabydluje hygge nebo skandinávský styl bydlení? Všechny tyto nové designové proudy vám nabízejí využít jedinečného dekoru dřeva pro vaši pracovní desku. Oživíte tak nejen vámi zvolený dekor kuchyně, ale také celý prostor místnosti. Budete si přát světlejší dřevo, které se hodí k prosvětlení místnosti, nebo dáváte přednost zemitějším odstínům?

Která pracovní deska osloví vás?